Förslagslåda
Ditt namn (krävs)

Din Email (krävs)

Ämne

Ditt förslag

Äntligen ett nytt torg!

Ett stort tack till alla som engagerat sig i torginvigningen och alla glada besökare som gjorde detta evenemang till en riktig folkfest. Det känns otroligt kul att vi i Mera Molkom kunnat bidra till att torget blev av och att vi fick möjligheten att arrangera invigningen.

Vi syns på . . . → Läs mer: Äntligen ett nytt torg!

Program för invigningen av Nyedstorget den 13/9 2014

Här är programmet  för invigningen av Nyedstorget i Molkom den 13/9 2014.

Program

12.30 Paradorkester tågar från Graningeskolan till torget.

13.05 IF Nyedshovs A-lag gör avspark med tre bollar med autografer.

13.10 Maud Mithander kular in publiken.

13.13 David Skoog om konstprojektet ”Här ligger jag och duger”.

13.16 Clowner från Folkhögskolan uppträder.

13.24 . . . → Läs mer: Program för invigningen av Nyedstorget den 13/9 2014

Invigning av Molkoms nya torg den 13 september

Mera Molkom som varit med och drivit på processen med torget i Molkom, står som arrangör för invigningen av det nya torget den 13 september. Evenemanget startar kl 13.00 och avslutas kl. 15.00.

På programmet finns Kils paradorkester, lokala sångröster, allsång, teaterclowner m.m. Vi kommer att få besök av vår landshövding Kenneth Johansson som . . . → Läs mer: Invigning av Molkoms nya torg den 13 september

Ny detaljplan för Graningeskolan

Nu har Karlstads kommun tagit fram ett utkast till en ny detaljplan för Graningeskolan som ska ut på en granskningsrunda.  Ni hittar mer information på projektets hemsida Länk.

Växtkraft Molkom – Ett nätverk för företag i Molkomstrakten

Nu har arbetet med att starta ett företagsnätverk i Molkom kommit igång. Mera Molkom har tillsammans med en grupp med företagare haft ett par inledande möten på Sussi café. Målsättningen är att främja företagande och entreprenörskap i Molkom genom att driva företagsfrågor och genomföra olika aktiviteter. Växtkraft kommer att samarbeta med det lokala . . . → Läs mer: Växtkraft Molkom – Ett nätverk för företag i Molkomstrakten

Hastigheten sänkt på 63:an

Hastigheten har sänkts till 60km/h vid infarten till busshållplatsen i Molkom,  vilket ligger i linje med de förslag vi gett i vår trafikutreding. Nu hoppas vi att Trafikverket och Karlstads kommun ser över hastighetsbegränsningarna vid övriga infarter till Molkom.