Förslagslåda
Ditt namn (krävs)

Din Email (krävs)

Ämne

Ditt förslag

Ett hållbart Molkom


Ett hållbart Molkom är inte bara rena miljöfrågor utan så mycket mer! “Nätverket för ett hållbart Molkom” ordnar en föreläsning  med den internationellt kände nationalekonomen och författaren Stefan de Vylder.  Det kommer att bli en föreläsning med ett globalt och lokalt perspektiv. Du kan ladda ner en poster här

Datum: 29/9 2011

Tid: 17.00-19.00

Plats: Molkoms Folkhögskola

Stefan de Vylder: Han är en lysande föredragshållare och sedan många år en fristående forskare och konsult och har även suttit som expert i olika svenska utredningar samt för olika FN-organ.

1 comment to Ett hållbart Molkom

  • Hej Hållbart Mollkom,

    Jag är co-ordförande i Sveriges Ekobyarnas Riksorganisation ERO. Vi kommer att ha vår årsmöte i Ängsbacka mellan den 10-14 april i år. I samband med vårt medlemsmöte och tillasmmans med andra partner vill vi och Studiefrämjandet Värmland organisera ett öppet och kostnadsfri workshop i hur man skapar produktiva och välmående grupper. Workshoppen ska ledas, har vi tänkt oss av den amerikanska författaren Diana Leafe Christian som har skrivit en bestseller inom ekoby världen som heter “Creating a Life Together”. Vi tro att innevånare i Mollkom och omnejd har mycket att bidra med i workshop kring “det hållbara landsbyggden” och att Diana har väldigt intressant forskning att dela med sig av. Därför vill vi hör oss för om ni skulle vara intresserade av att vara med som partner/sponsor o delfinansera hennes resa tillsammans med Sveriges Ekobyarna och Studiefrämjandet. Kostnadsbudget för Diana´s resa till Sverige i april inkl gauge landar på 20.000 kronor. Om Hållbart Mollcom skulle vilja vara med i ett samarbete, hör gärna av er till mig snarast, Stuart på email: stuart.pledger@sustainleaders.com. eller telefon 0705-251605.

    Vore trevlig att hitta ett samarbete med er!

    Stuart Pledger, co-ordförande Sveriges Ekobyarnas Riksorganisation

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>