Förslagslåda
Ditt namn (krävs)

Din Email (krävs)

Ämne

Ditt förslag

Molkoms snyggaste veteranfordon 2012

En tävling för veteranfordon kommer att arrangeras av Carema/Åsbacka och Mera Molkom på nationaldagen den 6/6 2012. Följande tävlingsklasser kommer att vara representerade: Veteranbilar, Amerikanare, Epa-traktorer, Motorcyklar och Mopeder.

Ni som vill vara med och tävla kan anmäla er senast den 1 maj till Lena Karlsson tel 0727-469111.  Fordonen kommer att visas upp under Familjedagen på Ängsbacka mellan 14-00-15.00. Och kommer sedan att åka till Åsbacka/Vårdcentralen där de kommer att finnas till allmänt beskådande mellan 15.15-17.00.


Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>