Förslagslåda
Ditt namn (krävs)

Din Email (krävs)

Ämne

Ditt förslag

Växtkraft Molkom – Ett nätverk för företag i Molkomstrakten

Nu har arbetet med att starta ett företagsnätverk i Molkom kommit igång. Mera Molkom har tillsammans med en grupp med företagare haft ett par inledande möten på Sussi café. Målsättningen är att främja företagande och entreprenörskap i Molkom genom att driva företagsfrågor och genomföra olika aktiviteter. Växtkraft kommer att samarbeta med det lokala näringslivet och befintliga organisationer. Nätverket är i en uppstartsfas och kartlägger vilka behov som finns. De planerar just nu ett par företagsträffar som ska genomföras under våren.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>