Mässa – Prova Molkom

Mässa – Prova Molkom 8/9-12

Er förening fick för ett tag sedan en inbjudan från Mera Molkom att vara med och verka för att vi skall ha en gemensam ”prova på” dag för alla föreningar i Molkoms trakten. 13 föreningar(av ca 40) hörsammade inbjudan och har nu satt igång planeringen för denna gemensamma dag.

Prova Molkom dagen kommer att genomföras Lördagen d. 8/9-12 kl.10.00-16.00

Vi har bokat Molkoms sporthall, Nyeds skolans gymnastiksal och fotbollsplanen vid skolan för ändamålet.

Sporthallen kommer att byggas upp som en mässhall med montrar och med en scen i mitten. Vi tänker oss att alla föreningar har en monter där man presenterar sin förening. Att man har en aktivitet som gör det möjligt att just ”prova föreningen”. Scenens funktion är att föreningarna skall ha uppvisning eller presentation av någon aktivitet.

Här följer några exempel på förslag till aktivitet: Prova Gymnastik, Prova yoga, Prova körsång, prova judo, Hjärt- lung räddning, Spela Boule, visa biodling, loppis, bordtennis, hunduppvisning, massage, zonterapi, Bygdegårds rörelsens verksamhet. Etc. Vi på mötet var väldigt överens om att ALLA föreningar i trakten mår bra av att vi samverkar i olika former.

Inbjudan: Vi vill att så många föreningar som möjligt deltar och tror att er förening är en viktig del av en fortsatt samverkan och vill att ni anmäler intresse för att delta.

OBS. Du hittar mer information om mässan här Länk

 

 

Vid frågor kontakta:

Malin Grundin, 0704-618367, malingrundin58@hotmail.com

Danne Helmerson 0703-332342, danne.helmerson@svenskakyrkan.se

1 comment on this post.
  1. God Jul & Gott nytt år | Mera Molkom:

    [...] Mässa – Prova Molkom [...]

Leave a comment